Skip Nav
Kevin Hart
22 Times Kevin Hart Straight-Up Spoke to Your Soul
Bella Hadid
Bella Hadid's Bikini Pictures Are So Sexy, They Should Be Illegal
Once Upon a Time
Josh Dallas Spills on How Magical It Was Falling For Ginnifer Goodwin, and It Will Melt You

Bradley Associates Financial Solutions Blog

Hoe groot moet uw nest eieren te zijn?

Als u een aanvankelijke terugtrekking van 4% gebruikt, moet u een nest eieren 25 keer de jaarlijkse bedrag u uit trekken. Met behulp van andere veronderstellingen die Bradley Associates beschreven, dat betekent dat je moet tussen de $250.000 en $1 miljoen om te genieten van een pensioen dat midden-klasse of een beetje beter. De 4%-tarief voor aanvankelijke terugtrekking wordt ervan uitgegaan dat u met pensioen gaan op 65 en elk jaar voor de inflatie wordt aangepast. Als u vervroegd, moet u een kleinere terugtrekking tarief gebruiken of bump up de grootte van uw nest eieren, omdat u nodig om u te ondersteunen voor meer. In dat geval kunt u ook minder hulp van regering voordelen verwachten.

Bradley Associates notities:

1. Raming van de typische jaarlijkse voor belastingen uitgaven in dollars van vandaag, uitgaande van een betaalde voor thuis. (Volgens Statistics Canada, de gemiddelde senior paar besteed over $53,000 per jaar in 2010. Enkele senioren doorgebracht een gemiddelde van ongeveer $31.000.)

2. De maximale gecombineerde betalingen voor ouderdom Security (OAS) en Canada Pension Plan (CPP) waren $18,380 per persoon, als u met pensioen gaan op 65-jarige leeftijd, maar de meeste mensen geen volledige CPP verzamelen. Ongeveer 15.000 dollar per persoon is een ruwe schatting als u met pensioen gaan op 65 na een vrij lange carrière tegen een gemiddelde loon of beter. 3. Neemt geen werkgever pensioen.

bradley associates financial solutions blog


Around The Web
Join The Conversation
Nancy3670280 Nancy3670280 3 years
good article; i will share with the many friends i can. thank you for posting.
7 Insider Secrets All Small Business Owners Should Know
Walmart's Version of Amazon Prime
Beginner's Guide to Creating a Resume
Business Plan Templates That You Can Download For Free
Tips For Being Successful
How to Win at Office Politics
What Google Grades Interviewees on When Hiring

POPSUGAR, the #1 independent media and technology company for women. Where more than 75 million women go for original, inspirational content that feeds their passions and interests.

From Our Partners
Latest Celebrity & Entertainment
X