Skip Nav

Before and After: A Smart Space For Keeping Clean

Sometimes our homes are laid out in seemingly inexplicable ways. Take for instance this home, whose laundry room was located on a back porch that was difficult to access. To get around the problem, the homeowners decided to move the washer and dryer into a small passageway between the kitchen and the garage.
Here's how it looked prior to renovation.


To see what this space looked like after renovations, read more.

By extending the walls a bit, this passageway was transformed into an L-shaped room that provides a laundry area as well as a mud room. Laminate floors, windows, and a new cabinet built by the homeowners rounds out the space. This DIY family did everything themselves over two years, and spent around $3,000.


For more details, check out This Old House.
Source

Latest Home